Tietoa meistä

Kuulumme valtakunnalliseen 4H-järjestöön, joka on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuoriso- ja kansalaisjärjestö. Olemme yksi ympäri Suomen toimivista 255 paikallisyhdistyksistä. Valtakunnalliseen 4H-järjestöön kuuluu 78 500 jäsentä, joista 6-28 vuotiaita on n. 6700.

4H-järjestö kannustaa yrittelijäisyyteen ja yhteistyöhön, korostaa luonnon ja ympäristön arvoja, edesauttaa käden- ja arjentaitojen hallintaa sekä edistää kansainvälistymistä ja eri kulttuurien ymmärtämistä.

4H-harrastuksen voi aloittaa 6-vuotiaana ja siihen voi osallistua kerhoissa, kursseilla, kilpailuissa, leireillä ja tapahtumissa.

Kankaanpään 4H-yhdistys toimii lasten ja nuorten parissa järjestäen mm. kerhoja, koulutuksia ja retkiä. 4H:ssa lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden tehdä ja oppia aitoja asioita, aidoissa ympäristöissä itse toimien. Työmme perustana ovat ihmisen kokonaisvaltaista kehitystä kuvaavat arvomme: Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi.

Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi.

4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan kuten kerhoihin, kilpailuihin, leireille ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin.

Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Liity siis  4H-järjestön ja 4H-yhdistyksen  jäseneksi. Liittymällä  ja maksamalla jäsenmaksusi pääset mukaan 4H-toimintaan ja saat lisäksi

• 4H-tapahtumissa voimassaolevan tapaturmavakuutuksen
  • Valtakunnalliset jäsenedut
  • Paikalliset edut (julkaistaan myöhemmin)

Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys, Vihtorinkatu 12, 23800 Laitila
laitila-pyharanta@4h.fi

Löydät meidät myös:

Voit myös jättää viestiä allaolevalla lomakkeella.

Yhteydenotto *

Liity jäseneksi

Kirjoita tähän miksi joku haluaisi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Voit kertoa esimerkiksi lyhyesti mitä etuja jäseneksi liittymisestä on, miten se tapahtuu ja mihin se sitouttaa. Lisäksi voit kertoa suoraan myös jäsenyyden hinnan ja mitä se sisältää. Voit myös lisätä linkkejä toisiin näkymiin.