Avoimet työpaikat
Toiminnanjohtaja Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistykseen, Laitila


Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa 9.1.2023 alkaen. Työsuhde on toiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Toiminnanjohtajan tehtävä on monipuolinen kokonaisuus, johon sisältyy 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen ja yrittäjyyteen kannustaminen. Tehtävään kuuluu myös yhdistyksen hallinto ja talous sekä viestinnän tehtäviä. Arvostamme kiinnostusta kehittämishankkeiden suunnitteluun ja hakemiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen. Työpäivät ovat vaihtelevia ja 4H-toiminnassa voi hyödyntää omia vahvuuksia. Työtehtävässä on paikallinen tuki ja hyvät koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Haemme positiivista ja omatoimista henkilöä hyppäämään toiminnanjohtajan saappaisiin. Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia lasten ja nuorten kanssa (6-28 v.) ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointi- ja johtamiskykyä. Arvostamme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Satunnaisten ilta- ja viikonlopputöiden vuoksi edellytetään joustavuutta työajoissa. Oma auto on välttämätön. Yhdistyksen toimitila sijaitsee Laitilassa.


Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 21.12.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen: laitila-pyharanta@4h.fi

Työ alkaa 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan.  Järjestämme haastattelun 29.12.2022.


Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätietoja tehtävästä antavat: 
järjestöpäällikkö Anna-Kaisa Valaja p. 044 7830310, anna-kaisa.valaja@4h.fi 
puheenjohtaja Riina Lindroos p. 040 7559089Laitila-Pyhärannan 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys. 4H on valtakunnallisesti toimiva, sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi, vastuullisiksi ja yritteliäiksi sekä kannustaa kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 190 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.


Työpaikan osoite: Vihtorinkatu 12, 23800 Laitila

Palkkaus: Neuvonta-alan TES

Työ alkaa: 9.1.2023

Työaika: kokoaikatyö, 38,25 tuntia/viikko

Työn kesto: yli 12 kuukautta

Haku päättyy: 21.12.2022 klo 16.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 
s-postilla osoitteeseen: laitila-pyharanta@4h.fi

Lammaspaimen laitumella kesä 2020.