Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys pääsi Osuuskauppa Keulan Kannustaja-seuraksi!

15.3.2021

Kotitaloudet voivat tukea maksutta Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistystä ilmoittautumalla kannustajiksi. Ohjeet alla: 

  1. *Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi osoitteessa S-kanava.fi. Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat ostotapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit. 
  2.  Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteiltämme. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn -tunnuksilla. 
  3.  Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta - Liity Kannustajaksi. 
  4.  Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin. 
  5.  Päivitä tiedot sivun alaosasta. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin!

Kiitos tuestanne!