Kevään 2022 kerhot

KEPPARIKERHO

  • Maanantaisin klo 17-19 4H-toimistolla (Vihtorinkatu 12). Ohjaajana toimii Virve Järnberg. Kerhossa tehdään oma keppihevonen tai huolletaan vanha keppari ja tehdään keppihevosille varusteita. Kerhon ohjelmaa suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa. Kerho sopii sekä aloittelijoille että kokeneillekin keppariharrastajille.

LEMMIKKIKERHO

  • Tiistaisin 1.-6. luokkalaisille klo 17-18:30 4H-toimistolla (Vihtorinkatu 12). Ohjaajina Katriin Ots ja Mette Arvio. Kerhossa tutustutaan eri lemmikkieläimiin ja niiden hoitoon. Ohjelmassa myös muuta kivaa puuhaa.

4H PONIKERHO

  • Joka toinen lauantai 1.-6.-luokkalaisille klo 11.00-12:30 Raittisella osoitteessa Valkontie 151. Kerho jatkuu joulutauon jälkeen 15.1.  Ohjaajana Emma Sulo ja Anni Saloniemi. Oman kypärän voi ottaa halutessaan. Varustuksena lämpimät säänmukaiset vaatteet.

HUOM!! 12.2.2022 EI PONIKERHOA!

LEINMÄEN 4H-KERHO

  • Tiistaisin Leinmäen kylätalolla monitoimikerho alakoululaisille klo 17:30-19:00, ohjaajina Heta Suvanto ja Tuuni Kylander.

UNTAMALA

  • Maanantaisin klo 17.00-18.30 koululla monitoimikerho alakoululaisille + eskarit, ohjaajina Kiia Vähä-Impola ja Emma Salminen. 

ROHDAISTEN 4H-KERHO NUOKKARILLA

  • Rohdaisten nuokkarille ei ole löytynyt ohjaajaa! Olisitko se sinä?

IHODEN 4H-KERHO

  • Torstaisin klo 18.00-19.00 Ihoden nuokkarilla monitoimikerho alakoululaisille ja eskareille. Ohjaajana Sanna Siivonen. Kerho jatkuu joulutauon jälkeen 13.1. 

4H-MIITTI

  • Tiistaisin 4H-toimistolla (Vihtorinkatu 12) 14:30-16:00 4H-toiminnassa mukana oleville yli 13-vuotiaille nuorille. Kerhonohjaajat, 4H-yrittäjät sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetuloa!

Kerhoista tiedotetaan myös koulujen ilmoitustauluilla, pikkulappusilla sekä Laitilan Sanomien "Yhdistykse toimiva" -palstalla perjantaisin.

Ilmoittaudu kerhoon täyttämällä lomake:

Valitse kerho/-t joihin ilmoittaudut *

Jäsenyys ja kerhomaksu

Suosittelemme jäsenyyttä. Jäsenenä tuet 4H:n toimintaa kokonaisvaltaisesti, saat alennuksia jäsenliikkeistä ja käyt useissakin kerhoissa maksuitta! Suurperheille (+2 lasta) perhejäsenyys on erityisen mahtava etu.

Huomioita jäsenyyteen liittyen
- Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.
- Jäsenkausi on 1 vuosi (liittymispäivästä).
- Jäsenyys on jatkuva, jollei sitä peru (helppoa): oma.4h.fi
- Yhteystiedot päätyvät rekisteriin vain 4H:n käyttöön.

Valitse menettely: *

Jos valitsit yllä maksutavaksi "Ilmoitan kerholaiset 4H:n jäseniksi ja maksan jäsenmaksun...": Käy ilmoittamassa kerholainen tai perhe jäseneksi sähköisellä lomakkeella tästä.Suosittelemme tänä epätavallisena vuotena liittymään jäseneksi vasta, kun olemme ilmoittaneet kerhon varmasti pääsevän alkamaan. Perhemaksu on aina 70€ olipa perheessä 2 tai vaikka 10 jäsentä. Ilmoittauduttuasi, pääset omalla puh.nro/spostilla kirjautumaan oma.4h.fi-palveluun ja katsomaan/hallinnoimaan omia tai perheesi tietoja, ottamaan oman jäsenkortin käyttöön tai eroamaan jäsenyydestä. Kätevää!

Annan luva lisätä kerhoryhmän yhteiseen WhatsApp-ryhmään tiedotusta ja mahdollista etätoimintaa varten: *

Lomakkeen tietoja käytetään vain kerhoihin liittyvään viestintään. Yhdistyksen tietosuojaselosteisiin voi tutustua täällä.