Miäl virkkiäks-projekti

Saimme Kalannin Säästöpankilta lahjoituksen, jonka avulla keväällä 2016 järjestimme nuorille vanhusten virkistyspalvelukurssin. Kurssin käyneet nuoret käyvät pitämässä seuraa vanhukselle. Nuori voi esimerkiksi jutella, lukea lehteä ja ulkoiluttaa vanhusta ja samalla siirtyy tietoja ja taitoja toiselta toiselle. 

 

Miäl virkkiäks vanhusten virkistystoiminnan kurssi

Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistyksen Miäl virkkiäks-projektin tarkoitus on työllistää paikallisia nuoria vanhusten seuraksi. Paikkoina voivat toimia esimerkiksi Kaukolankoti, palvelutalot sekä vanhuksen oma koti. Varsinkin koteja voi ilmoittaa myös erikseen, koska tarkoituksena on tuottaa iloa ja virkistystä yksinäisille vanhuksille. 

Kauttamme tunteja voivat ostaa niin yritykset, yhdistykset kuin yksityiset henkilötkin. Nuoren työtunnin hinta on 20 euroa (sisältää nuoren palkan + muut kulut). 4H palkkaa nuoren sekä selvittää hänelle työkohteen ja sopii aikataulut. Työtunteja voi ostaa niin monta kuin haluaa.

Työtuntien osto:

Tilillemme Laitilan Osuuspankkiin laitetaan summa, joka vastaa haluttua tuntimäärää. Viestiksi "Miäl virkkiäks-projekti". Summa käytetään lyhentämättömänä vanhusten virkistystoimintaan. Ilmoitathan ostaneesi tunteja sivun alaosassa olevalla yhteydenottolomakkeella, jotta voimme mahdollisimman nopeasti varmistaa oston ja ohjata nuoret töihin.

Työtunteja ostaneet tahot saavat halutessaan nimensä/yrityksensä nimen näille sivuille.

Kirjaamme sivuille tiedot ostajista ja ostetuista/tehdyistä tunneista. Jos et halua nimeä esille niin ilmoita siitä lomakkeella. 

 

Tilitiedot:

Laitilan Osuuspankki FI06 5211 0320 1183 95

 

Yhteystiedot tarvittaessa:

Laura Vuola

040-5435750

laura.vuola@4h.fi

 

Työtunnit

 

Kaukolankoti

Ostettuja tuntejaKäytettyjä tunteja
00

 

palvelutalo

Ostettuja tuntejaKäytettyjä tunteja
00

 

palvelutalo

Ostettuja tuntejaKäytettyjä tunteja
00

 

Ilmoitus tuntien ostosta

Kurssin päätöstilaisuus Poukan talolla 20.4.2016.

Miäliä ovat virkistäneet: